PUSIA DINA (født ca. januar 2015) – INNEKATT

Dina er en liten sort skjønnhet med store gule øyne, fostermor pleier å si at hun ser ut som en evig kattunge. Hun kom til DBT sammen med mange andre katter i forbindelse med en dyrevernsak.

Dina er veldig glad i å være i nærheten av menneskene hun kjenner, men ikke alt for nært da hun ikke liker så godt å bli tatt på. Hun er ikke så glad i kos enda, men fostermor har fått småkose litt med ho noen ganger.

Dina er veldig leken, og veldig glad i fiskestang leker. Hun er ganske sjenert rundt nye folk, og synes at de er litt skumle.

Hun kommer godt overens med fostermor sin andre katt, men litt krangling av og til. Vi tror at Dina kan fungere godt som innekatt, men hun vil nok like veldig godt å få en luftegård.

Dina kan slite litt med løs mage, men fostermor har funne ut at så lenge hun får spesialfôret sitt fra veterinæren og spiser sakte så går det bra.

Dina er ID-merket, vaksinert, kastrert og hun har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.