PUSIA COCO (født 26.05.21)

Jeg er Coco! Matmor sier jeg er verdens nydeligste skapning som kan sjarmere en stein i senk. Jeg har en nydelig svart pels og bedårende gule øyne. Matmor sier også at stemmen min er så lys og fin som en liten engel. Jeg har beholdt mye av kattungen i meg, kommer fiskestangleken frem blir jeg helt fra meg av glede, jeg elsker å løpe og leke.

Kosing er også en av mine spesialiteter, jeg elsker å bli koset med over hele meg. Å ligge i fanget å få kos er noe av det beste jeg vet. Annet jeg vil fremheve er at jeg er godt oppdratt og går kun på do der jeg skal, og jeg biter aldri.

Jeg vil gjerne finne meg et for-alltid-hjem der jeg kan få være ute og studere livet i trygge omgivelser. Jeg er kjemperedd for hunder, det har nok hendt noe leit med meg og en hund tidligere, og minnene sitter i. Jeg er også en sånn som trives best som eneste kattepus i huset. Så jeg ønsker meg så veldig et hjem uten hund eller andre katter.

Barn er jeg vant til, det er bare stas. Så hvis du vil ha en ny bestevenn for mange år fremover så er jeg den perfekte kandidat.

Med vennlig hilsen kosepusien Coco.

Coco har fått helsesjekk og ormekur og hun er ID-merket, vaksinert og kastrert.

Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.