PUSIA CHARLOTTE PERRELLI (født 2015)

Charlotte Perrelli (eller Charlott som hun kalles til daglig) er ei vakker pusi som er født i 2015. Hun er en skjønn liten sjarmør! Bare se på de gule øynene i det svarte vakre ansiktet hennes, og bli bergtatt. Pelsen er silkemyk og svart med innslag av brun. Hun er så glad i kos, at hun stiller seg på bakbeina for at det skal gå fortere å bli klappet. Du kan bære henne med deg rundt, og hun maler og maler.

På dagtid liker hun å ligge på den høye stolen sin, ligge på fanget, se ut gjennom vinduet eller leke! Hun springer etter snora, eller triller ullkulene over gulvet selv og springer etter. Da er det full fart og masse energi!
Hun er veldig interessert i å gå ut, så hun bør få et hjem der hun kan gå ut i trygge omgivelser.

Charlott er ikke så glad i andre katter. Siden hun kan finne på å kosebite når hun blir klappet, bør hun kanskje ikke være alene med småbarn. Men litt større barn får sikkert mye glede av å være med denne aktive kosete katten.
Hvis du er forberedt på å bruke litt tid på pelsstell (og møbelstell, siden hun røyter en del), får du en skikkelig kjælen godt-humør-klump som det er lett å bli glad i.

Charlotte Perrelli har har fått helsesjekk og ormekur og hun er ID-merket, vaksinert og kastrert.

Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.