Pusia Bonita (f. mai 2015) – INNEKATT

Orange og hvit katt sitter på gulvetBonita er en korthåret og oransje-tigret hunnkatt med hvite tegninger.

Pusia Bonita har vært innekatt hele sitt liv og omplasseres som innekatt. Bonita kommer fra et hjem med flere katter, og det er derfor går det nok fint å ta henne med seg hjem til andre fine pusekatter om du har det.
I fosterhjemmet hennes har hun vært veldig interessert i å kose med den andre katten i huset, selv om han ikke var så interessert selv tilbake. Hun er like interessert i kos med folk, så om du setter deg i sofaen så hopper hun alltid opp på fanget ditt for å få kos.

Hun er veldig glad i å sove i senga sammen med folk som hun er trygg på, så hun blir nok fornøyd om hun får fortsette med det. Hun er ikke så fornøyd med å bli løftet på, men hun tolererer et raskt løft opp i senga eller sofaen osv.
Om du ser etter noen å prate med så er hun perfekt for jobben. Pratsom er hun alltid når hun får kos eller oppmerksomhet.

Bonita vil ikke komme til et hjem der det er små barn, for hun blir litt redd og skremt av raske bevegelser og høye lyder. Da går hun å gjemmer seg.
Bonita har vært litt plaget med fordøyelsesproblemer som har ført til oppkast daglig. Hun går nå på spesialfôr etter anbefaling fra veterinær, og hun kaster ikke lenger opp som tidligere. Det
er veldig viktig at nye eiere blir klar over dette, og at hun får fortsette å spise dette foret.

Bonita er ID-merket, vaksinert, kastrert og hun har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.