Pusia Bellatrix (f. 2016)

Bellatrix er ei beskjeden men skjønn pusi, med MASSE personlighet. Hun elsker huspusen Lauritz over alt i verden, og når han er inne, så er hun der han er. Det er av den grunn Bellatrix må få et foralltidhjem med en trygg og sosial pus fra før, som også liker andre pusier.

Når huspusen er ute, er Bellatrix sammen med (foster)mor. Hun er vant til at mor er hjemme om dagene. Når (foster)far drar på jobb, er det store protester og stor sorg. Når han kommer hjem er det stor jubel, for da vanker det litt våtfor.

Hun dilter etter mor dagen lang, og liker å sitte på kjøkkenstolen og se på når fostermor lager mat. Når mor vasker, bidrar Bellatrix med å springe kjempefort gjennom hele leiligheten. Hun skjønner ikke dette med lek med mennesker, sitter da bare og ser på. Av og til leker hun litt på egenhånd, og litt med huspusen. Hun liker å leke gjemsel bak gardiner, og er en liten tyv som plutselig kan springe avgårde med forskjellige mennesketing. Hun krever svært lite av sine mennesker, men har et klart og tydelig språk, det er lett å forstå hva hun vil.

Kos er vanskelig, men veldig godt. De siste mnd har hun øvet seg mer og mer på å ligge (nesten) i fanget, nærmere og nærmere for hver gang. Kos må skje på hennes premisser, kos på magen er (nesten) uaktuelt.

Det må forventes at hun vil være redd i begynnelsen etter at hun har flyttet inn i adopsjonshjem. Med tid og tålmodighet vil hun bli en koselig del av familien.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.