PUSIA ALIONA (f. juli 2018)

Aliona er en flott pusi med masse personlighet. Hun har gått fra å ligge innesluttet og redd under trappa til å bli en høyst sosial og snill pusi.

Hun er veldig kjælen, og kommer gjerne oppi fanget for kos. Hun kommer ut i gangen for å hilse deg velkommen hjem og ligger i fanget og ser TV. Hvis hun får lov til å overnatte sammen med deg i senga så er det også blant yndlingsstedene.

Aliona trenger en familie som vil gi henne masse kjærlighet og tålmodighet og som etter hvert kan la henne få være ute når hun ønsker det. Aliona vil passe i et hjem som alene-pus og uten andre dyr, slik at hun kan få all oppmerksomheten for seg selv! Da har vi god tro på at uvanen med stress-markering vil være et tilbakelagt kapittel og du vil ha en pus som vil gi deg all sin hengivenhet.

Aliona ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.