Pål og Terje (f. 2015)


Pål og Terje er to aktive kaninbrødre, som ønsker seg et trygt, godt og permanent hjem sammen.

Pål er en leken fyr som setter pris på å være sammen med fosterhjemmets barn. Han tar på seg jobben som vekkeklokke for sin menneskelige kompis om han synes det blir for mye syvsoving og for lite lek. I fosterhjemmet er det imidlertid kun de voksne som får lov til å løfte Pål og Terje (de få gangene det er nødvendig), og dette legger noe av grunnlaget for at Pål føler seg trygg også sammen med barnet i huset. Barnet har i tillegg lært seg å respektere kaninenes behov og opptre med varsomhet.

Terje er noe roligere og skeptisk enn Pål, men han setter også pris på kos på sine egne premisser. Terje liker å hoppe i sofaen eller å ligge på ei matte midt på stuegolvet i noen timer, gjerne sammen med Pål.

Kaninkompisene er generelt veldig gode venner. De er flinke til å vaske/stelle hverandre, og trives godt med å bo sammen.

Det koster 800 kroner å omplassere en kanin fra DBT. Omplasseringsebyret skal blant annet gå til å dekke noen av de utgiftene DBT har hatt på kaninen mens den har vært i fosterhjem.

Alle som skal adoptere kanin fra DBT må følge anbefalingene som er gitt for kaninhold i «Den store kaninboka», av Marit Emilie Buseth.

Send en uforpliktende epost til smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com hvis du har lyst til å adoptere Pål og Terje.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.