Nymfekakaduene Celeborn og Galadriel (f. 2021)

Omplasseringsklar: nå

Forventet levetid: 15-20 år

Døgnrytme: dagaktiv

Omplasseres til: husstander uten barn eller med barn over 5 år.

Celeborn er en staselig mørk grå gutt med røde kinn, han er sosial og håndtam. Han synger hele dagen, blant annet «Er du veldig glad og vet det…».  Han stoler raskt på nye mennesker og vil med tid og sosialisering bli svært tam og sosial. Celeborn klatrer gjerne på hodet og skulderen din om han får lov. Celeborn er bondet med frøken Galadriel.

Galadriel er lys gul og grå. Hun er litt mer forsiktig enn han, men sosial og vil med tid og sosialisering kunne bli tam hun og. Galadriel er en pratsom frøken som er glad i mat, hun sier gjerne ifra til fostermor når det er på tide å fylle matskålen.

Begge er glad i å dusje, da er vingene rett ut, hodet på siden og de henger nesten opp-ned på pinnene. De er flinke flyvere som lett orienterer seg i rommet samt en sosial duo som er glad i selskap.

Celeborn og Galadriel ønsker seg et hjem med god plass til å fly rundt og med mennesker som kan tilbringe tid sammen med dem. De skal ikke leve livet i bur, buret fungerer som trygg base.

Det koster 1000 kr å adoptere en nymfekakadu fra DBT, de er begge helsesjekket hvor de fikk tommelen opp. Markedsprisen for en nymfekakadu er ofte 2000 kr eller mer, man sparer altså mye på å adoptere fugl fra Dyrebeskyttelsen.

Send mail til Smådyrgruppa dersom du kan gi Celeborn og Galadriel en ny sjanse i livet: smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.