MONSENE KRIMS OG KILLI

Krims og Killi er to korthårede pusegutter, som er svarte med hvite tegninger og sokker. De har begynt å bli litt grå i pelsen.
Vi vet ikke hvor gamle de er, men de er trolig født en gang mellom 2013 og 2016? Killi er hvit fra under nesetippen til øverst på neseryggen. Han er den største av de to, og antakelig også eldst. Krims har en hvit diamant mellom øynene og er hvit på haka. Krims er liten av vekst, men gjør opp for det med sin sprudlende personlighet. Det er mulig at de to er brødre, eller i slekt på annet vis.
De er glade i lange kosestunder foran TVen og ønsker seg veldig sitt eget hjem.
Begge er kontaktsøkende og glade i oppmerksomhet, men kan lett bli skremt av høye lyder eller brå bevegelser. Killi er en pratsom gammel mann og dilter gjerne etter deg for å undersøke hva du gjør. Spesielt om det er en sjanse for å få godbiter eller kos. Det betyr også at Krims ikke er så alt for langt unna. Han kommer raskt løpende dersom han hører at Killi koser seg. Fostermor mistenker at Krims er litt engstelig for at han skal gå glipp av all moroa, og hvem skal vel ellers sørge for at både kos og godteri blir broderlig fordelt?
De er lekne og nysgjerrige. Jaktinstinktet skrus på med en gang de hører lyden av en fiskestangleke eller de får synet på laserpekeren. Da kan de leke som om de er kattunger igjen. Krims synes det er morsomt å klatre, og befinner seg ofte i høyden. Han setter også pris på å ha høye, stabile kloremøbler plassert litt rundt omkring, gjerne foran et vindu slik at han kan nyte utsikten. Killi er litt mer forsiktig av seg og trives best på gulvet eller i sofaen, men synes også at reiseburet kan være et trygt sted å slappe av. I fosterhjemmet har de ikke fått lov til å være på soverommet, men de tar gjerne en middagshvil på sofaen sammen med fostermor når de har sjansen. De er også veldig glade i å se på TV og følger flittig med når det er bevegelser og lyd på skjermen. I de tilfellene hvor TVen er avslått underholder de seg selv med å se på vaskemaskinen istedenfor.
Killi og Krims trenger rolige, stabile omgivelser. De er for det meste rolige, men kan bli litt overstimulert dersom det blir for mye kos. Da kan de reagere med å bite eller klore for å si i fra om at de trenger en pause, men de mener ikke vondt. Derfor ønsker de å komme til et hjem uten små barn eller andre kjæledyr. De vil nok trives både ute og inne, og har ingen kjente sykdommer.
Krims og Killi har fått helsesjekk og seniorkontroll med blodprøver og urinprøve, og de er vaksinert, kastrert og ID-merket og har fått flere runder med ormekur. De har også fått en del nødvendig tannstell.
Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.