MONSENE KAMIL OG KÅRUD

Kamil er en semilanghåret og lyserød mons med hvite tegninger. Han er født ca. 2020.
Kårud er korthåret og grå med hvite tegninger. Han er født ca. 2016.
Kårud og Kamil er et fantastisk tospann med forskjellige personligheter, men som likevel går veldig godt sammen. I tillegg til å ha forskjellig personlighet har de helt forskjellig stemme. Der Kårud kommer med en dyp bass-stemme er Kamil en naturlig sopran. Det er med andre ord lett å vite hvem det er som vil ha litt oppmerksomhet.
Kårud er en kjekk kar med mye selvtillit. Selvtilliten kommer tydeligst frem når han spankulerer rundt omkring i leiligheten. Han er veldig glad i kos, og om du treffer riktig punkt hender det at han koser seg så mye at han sikler litt. Kårud kan løftes og sitter på fanget hvis han har lyst.
Kamil er av den mer forsiktige typen, men har til gjengjeld så mye nysgjerrighet i seg at han ikke helt klarer å la være å utforske likevel. Kamil kan ligge i sofaen sammen med deg, men har hittil ikke hatt lyst å ligge i fanget. Man kan fint ta på og kose med Kamil, men det er ikke alltid han er like interessert. En ting han derimot er veldig interessert i er å følge med på TV-en, både serier og spill kan fange oppmerksomheten hans.
Begge er lekne og aktive. De leker godt både sammen og med folk. Om du drar frem en laserpenn er det ingenting som kan stoppe Kårud, mens garn og fjær gjør at det glitrer i øynene til Kamil. Kamil foretrekker å ligge på en stol under kjøkkenbordet, mens Kårud foretrekker en god, gammeldags pappeske.
Begge er renslige og veldig snille, og de har aldri bitt eller kloret. Har heller ikke kloret på møbler. Vi vet ikke hvordan de er rundt barn eller hunder.
Kårud og Kamil vil ikke miste vennskapet sitt og søker derfor et hjem med plass til begge to.
Kamil og Kårud er ID-merket, vaksinert, kastrert og de har fått helsesjekk og ormekur.
Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 4000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 6000. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.