MONSENE ADRIAN OG VILMAR (f 2015 og 2018)

Adrian og Vilmar er to skjønne monser, som er bestevenner og håper derfor på å bli adoptert i lag.
Vilmar er en langhåret rød og hvit-stripete mons, født august 2018 og ble fanget inn i mars 2019 sammen med broren sin. Adrian er en korthåret mons, født i september 2015 og ble fanget inn i november 2015 sammen med sine søsken.
Selv om Adrian og Vilmar ikke er søsken, er de veldig glade i hverandre. De gjør alt fra å leke til å spise i lag, og på hjelpesenteret hører man stadig at de prater i lag.
De er begge litt sjenerte og skeptiske, men gjør framskritt fra dag til dag. Både Adrian og Vilmar elsker godbiter som de til og med tørr å spise fra hånden din, og Adrian vil gjerne ha kos mens han får godis. Vilmar er litt mer sjenert, men når han er sammen med Adrian får du av og til lovt til å ta på den myke pelsen hans. Har du virkelig lyst til å se monsene stråle, så er det bare å ta fram en fiskestangleke. Vilmar er ofte først på gulvet til å hoppe og jakte leken, men Adrian følger med kort tid etter. De kan leke lenge uten å bli lei, og viser skikkelig selvtillit.
Har du katt fra før er det ingen problem, for selv om disse pusene er veldig glade i hverandre, er de også glad i alle andre katter. De er begge en del av velkomstkomitéen her på senteret, når de kommer inn nye katter.
Adrian og Vilmar håper på å komme til et hjem hvor noen kan fortsette å gjøre fremskritt med dem, og vise hvor fantastiske mennesker er.
Adrian og Vilmar er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.
Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.