Monsen Vargen (f. ca. januar 2019)

Svart katt sitter på klorestativVargen er en semilanghåret og svart pus med en hvit flekk i brystet. Han er en kraftig mons på 6 kg. Alder er litt usikkert, men han er trolig ca. 3 år gammel. Han er en rolig og snill pus. Når han blir kjent med deg så er han en skikkelig kosepus. Han er også glad i å leke, spesielt med fiskestang leker. Men det kan ta litt tid før han er trygg nok til å leke. Han elsker også å ligge i vinduskarmene å se ut på alt som skjer.

Vargen vil nok passe best i et hjem hvor det er en katt (eller flere). Han trives veldig godt sammen med vår katt Kendra. Vet ingenting om hvordan han er i forhold til hunder.

Vargen passer best i et hjem uten småbarn. Han kan være litt skvetten på lyder, å er ikke glad om det blir mye bråk.

Det er viktig at Vargen kommer til et hjem hvor eierne har god tid til han. Han er en veldig sosial katt og elsker å være med eller i nærheten av mennesker, så han fortjener å komme til noen som har tid til han og som ikke er mye borte.
Han er var på nye mennesker, men det tar ikke veldig lang tid før han mykner opp å ønsker kos og oppmerksomhet.

Vargen ønsker seg et hjem der han har tilgang på trygge uteområder. Han har ikke vist så mye interesse for å gå ut nå på vinteren, men vi vet at han var glad i å være ute på sommeren i sitt forrige hjem.

Vargen er ID-merket, vaksinert, kastrert og han har fått helsesjekk og ormekur. Han har også fått FIV-test som var negativ.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.