Monsen Valter (Født 08.2018)

Valter er en nydelig langhåret rød-stripete mons, født i august 2018 og ble fanget inn sammen med broren sin i mars 2019. Med tiden gjør han stadig framskritt, men Valter håper at noen med tålmodighet ønsker å hjelpe han med å forstå at vi mennesker ikke er farlige.
Valter er sjenert og skeptisk, synes han noe er skummelt kan han frese, men det er bare fordi han kan være veldig redd. Likevel er han ekstremt leken, når han først kommer ut på gulvet. Favoritten er baller og muser som han kan leke med på gulvet, men fiskestangleker er også spennende for de kan man jo hoppe etter! Godbiter er veldig godt synes Valter, og er du tålmodig så tørr han av og til å spise fra hånden din. 
Valter har tidligere spist mer enn han har vært aktiv, så han håper det nye hjemmet kan hjelpe han å komme litt mer i form igjen. Siden han er helt vill etter laserpekeren så burde det være en relativ enkel oppgave.
Her på hjelpesenteret er det mange katter, noe Valter trives veldig med. Han finner stor trygghet i de andre kattene, og derfor er det best om han kommer i et hjem som har en trygg og sosial katt fra før som kan være hans støttespiller.
Valter er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.
Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.