MONSEN TITTEN-TEI (f. november 2020)

Titten-tei er en flott, langhåra grå og brun mons på 8 måneder. Han har en flott lang pels som bare blir finere og fyldigere for hver dag som går. Han er født ute i november på Senja, sammen med sin søster Tingeling, hvor han bodde sammen med flere kolonikatter. Han har hatt en tøff start på livet, og overlevd ute på vinteren i Troms før han ble fanget inn i februar. De siste månedene har vi sett en utrolig forbedring hos Titten-tei, og han har gått fra å være en redd og skvetten katt som gjemte seg hver sjanse han fikk, til å bli en nysgjerrig pus som herjer og leker både med fostermor og sin trygge søster Tingeling.

Titten-Tei er nå blitt veldig trygg på oss som bor i fosterhjemmet, men gjemmer seg hvis det kommer fremmede på besøk. I startet likte han ikke å bli klappet eller tatt på, men de siste ukene har det endret seg helt. Nå tar han i mot kos mens han ligger nede, og vi ser bedringer hver eneste dag. Vi har full tro på at han med tiden kommer til å bli en like stor kosepus som sin søster Tingeling!

Titten-Tei trenger et hjem som kan gi han litt tid og tålmodighet, veldig gjerne sammen med sin søster Tingeling som viser han hver dag hvordan han blir trygg. Så skal du se at det ikke er lenge før han kommer ut av sitt skall og blir en fin og trygg huskatt.

Han elsker å leke med baller og fiskestenger, og herjer og jager sin søster når han får mulighet. Hans favorittplass i hjemmet er i vinduskarmen hvor han følger med på alt av fugler og insekter som beveger seg på utsiden. Når han får øye på noe interessant lager han de skjønneste klikkelydene med munnen, og går i full jaktmodus!

Han gleder seg veldig til å komme seg ut og jakte på ordentlig, og trenger et sted med store og gode uteforhold.
Små barn blir nok litt for mye for han, men roligere eldre barn som tar hensyn til kattenes grenser vil nok funke fint.

Titten-Tei kan gjerne bli adoptert i et hjem sammen med søsteren Tingeling.

Titten-Tei er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.