MONSEN TITO (f. 2018)

Tito er en stor, rødtabby koseklump, som er to år gammel, men likevel preget av en tøff start på livet. Selv om han elsker kos, vil han helst ha kos på sine premisser og han kan gjerne finne på å sove på føttene dine.

Det Tito elsker høyest er mat!  Han er også veldig nysgjerrig på hva fostermor spiser og kanskje vil han også smake en liten bit.
Siden han er matmotivert, er mat en perfekt måte på å hjelpe han til å bli en enda tryggere pus!

Tito kan lett bli skremt av høye lyder og brå bevegelser, men med litt tid vil han lære at ting ikke er like skummel som han tror.
Han er kjempe sosial med andre katter, og er veldig glad i kompisene han har i fosterhjemmet. Dermed så trenger Tito å få komme i et hjem som har en pus fra før, eller at han blir adoptert sammen med en annen katt.

Tito trenger masse kjærlighet, for selv om han er blitt sosial og glad i kos er han fortsatt ikke helt trygg med sine omgivelser.
Hvis du kjenner i hjertet ditt at du har plass til en stor orange koseklump, er Tito katten for deg!

Tito er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.