MONSEN SYRUS (født 17.05.2016)

Syrus er en grå sjarmør med kort pels og ravfarvede øyne. Han
har tidligere levd et tøft liv – to ganger har han vært hjemløs og kunne trolig fortelle en historie eller to om overlevelse i de arktiske vintrene. Det er usikkert om dette er grunnen, men han maler aldri.

Hobbyene hans nå inkluderer lange lurer, fugletitting og fine middager. Til spesielle anledninger – inkludert ekstra godbiter – er han villig til å ta imot kos. Ellers foretrekker han å være rundt mest for dekorative formål.

Fortiden hans gjorde ham på vakt mot andre katter, og han foretrekker å være den eneste i huset. Dette lar ham også få all oppmerksomheten når det kommer til leketid. Syrus elsker å følge fiskestangen, drepe den røde laserprikken eller jage rundt med små baller.

Han liker ikke høye eller plutselige lyder og er derfor ikke flink med barn eller hunder. Hvis det nye hjemmet hans har en catio – eller kattesikker balkong, ville han være den lykkeligste av katter.

Syrus har fått helsesjekk og ormekur og hun er ID-merket, vaksinert og kastrert.

Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.