MONSEN STÆLKEN (født ca. 2019)


Stælken er en svart, korthåret mons med en hvit flekk på brystet.

Stælken er i fosterhjem sammen med sin mor, Melly. De to kommer godt overens, vasker hverandre og er som regel i nærheten av hverandre. Det hadde vært veldig fint om de hadde fått et for-alltid-hjem sammen. Han kommer godt overens med andre katter. Han er en oppsøkende katt som elsker kos. Ble utrolig fort trygg i nytt hjem, og elsker å utforske. Det beste han vet er å ligge i høyden og speide utover mot både vindu og innendørs på oss mennesker.

Stælken viser stor interesse for å gå ut og kan nok passe som en katt som kan gå ute. Han er flink å bruke kattedo, og veldig renslig av seg. Han er utrolig glad i våtfor og godis. Får han det servert så maler han når han spiser.

Stælken er forsiktig, men kommer løpende for å møte matmor i døra når hun kommer hjem fra jobb for å få kos. Han elsker å leke, og kan holde på helt til han blir utslitt og må gå for å legge seg.

Stælken liker å ha kontroll over hvor vi mennesker er i hus, og legger seg gjerne i senga for å sove med oss om natten (og alene på dagtid om han får lov). Han kommer hoppende opp i sofa om vi oppholder oss der, og legger seg helt inntil eller oppå oss for nærhet. Han liker å oppholde seg der vi er, eller i vinduene. Han synes det er veldig spennende å se på mennesker som går forbi huset, og fugler som flyr forbi.

Stælken er en utrolig fin mons som er lett å ha med å gjøre. Kan nok passe sammens med noen som har barn.

Stælken er ID-merket, vaksinert, kastrert og han har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.