Monsen Sonntag (f. mai. 2019)

Hils på søtingen Sonntag! En stripete og korthåret skjønning med nydelige øyne. Sonntag ble født vill ca juni 2019, og fanget inn av dyrebeskyttelsen i september. Da han først kom til fosterhjemmet var han en sint og redd fresball, og den første tiden holdt han seg inne i kattehulen på loftet. Etterhvert som han turte bevege seg litt mer rundt ble han introdusert for en menneskevant katt og tok relativt raskt etter henne.

I dag er Sonntag fremdeles noe engstelig når vi går rundt, men sitter du i sofaen hopper han gjerne opp for kos, eller lar seg løfte opp. Han er svært kontaktsøkende når vi ikke lager mye lyd eller gjør bråe bevegelser, men også da blir han daglig mye tøffere! Han elsker å bli lekt med, men leker gjerne selvstendig med en sprettball eller lekemus dersom dette er tilgjengelig. Sonntag vil kunne passe inn i hvilken som helst familie, med eller uten barn! Om ønskelig kan fosterfamilien kontaktes for flere bilder eller videoer av sjarmøren.

Sonntag har fått helsesjekk og ormekur, og han er ID-merket, kastrert og vaksinert.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.