MONSEN SHIBI (født ca. august 2020)

Shibi er en skjønn liten mons med vakre gule øyne. Han har lang svart pels med noen få hvite pelsstrå på brystet. For å lettere kunne skille han fra sin mor har vi klippet pelsen under potene. Sibi og mammaen Suma kom til dyrebeskyttelsen i juni 2021 fra et kattehold i Balsfjord som er preget av innavl. Han er vant med å være sammen med moren sin.

Shibi er en veldig søt pus som kan virke som han er litt klønete i kordinasjonen, men det er ikke noe som hindrer han i dagliglivet. Han er veldig glad i lek, kos og godbiter. Han kommer springende når han hører posen med snacks, og maler når man klør han 😊 Han har ikke virket så ivrig på å ligge i sofaen eller fanget, men liker kos veldig godt. Å ligger gjerne på stolen under spisebordet. Favoritt leken er pinne med fjær på. Støvsugeren derimot er ikke like kul. Da søker han tilflukt under sofaen eller inni ei hylle.

Shibi kan nok fint funke sammen med barn. Han er litt skvetten på brå bevegelser, men det tror jeg han legger fort av seg. Godtar å bli løftet og bært. Han er verdens snilleste lille monsemann. Pelsstell, kloklipp og vetrinærbesøk er som en drøm. man plukker han bare opp og setter han i buret. Ved stell så legger man han bare på rygg å børster og klipper klør ved behov.

Han funker nok fint som innekatt, men viser nysgjerrighet hver gang en dør til et rom med vindu på gløtt åpnes. Så tror nok han kan funke både som inne og utekatt.

Han er vant med å bo sammen med andre katter. Hund må nokk testes ut. Men vant til bjeffing da det bor hund i etasjen over.

SHIBI OMPLASSERES SAMMEN MED SUMA.

Shibi har fått helsesjekk og ormekur, og han er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 4000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 6000. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.