Monsen Selleck (f. 2018)

Fantastisk firbeint venn søker et varmt og aktivt hjem. Godeste Selleck er verken pinglete eller tafatt selv om han ble født ute for snart ett år siden. Denne karen er både aktiv, pratsom, kosete og vilter. Han elsker å herje med de andre kattene i huset og er alltid klar for lek og action. Dette er katten for deg som ikke lar deg skremme av litt lekebiting eller klør og som elsker katter med stor personlighet og et uttalt oppmerksomhetsbehov. Selleck er så sjarmerende og insisterende at fostermor gruer seg til han skal forlate henne, for dette er en katt som blir savnet når han får seg et nytt hjem.

Han fotfølger henne for å få kos, og står på to bein og fanger handa di hvis han vil ha enda mer kos. Han mjauer høyt og manisk når han vil ha mat eller pludrer kort og klukkende når han ser småfugler eller «storebrormons»utenfor vinduet som vil inn. Han elsker så klart å fange både tær og godbiter og når han koser gnir han tennene mot handa og kosebiter i det han kan måtte få tak på. I stillere øyeblikk henger han gjerne over en stol og venter på at noe spennende skal skje. Kan det tenkes at han har litt bengalkatt i genetikken? Selleck trives veldig fint sammen med andre katter som tåler hans noe outrerte personlighet og kanskje er han så heldig at han får seg et nytt hjem sammen med favorittlekevennen sin Ocarina? Selv om de er to veldig forskjellige katter, trives de godt sammen, og leker og herjer hver eneste morgen. Ocarina er like forsiktig og mild av natur, som Selleck er vågal og utadvendt, men det kan jo være den perfekte balanse for et hjem som ikke har katter fra før og som ønsker et yin/yang-kattepar i hus. Begge to vil nok ha det aller best sammen med voksne folk.

Selleck er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.