MONSEN SELEBER (f.2018)

Super-myk, korthåret sort-hvit katt med grønne øyne og en hvit stripe på nesa.

Seleber er født ute og kom inn til oss da han var rundt 6-8 mnd. Han har utviklet seg til å bli en stille og rolig, kjempe snill koseklump som liker å ta livet helt med ro. Han er en ekte gentleman og er svært høflig; han verken maser på deg eller gjør så mye ut av seg selv. Det kan allikevel ta litt tid før han stoler ordentlig på deg, og han trenger kanskje litt ekstra tid på å finne roen i nye omgivelser og å venne seg til nye lyder. Men med rolige bevegelser, litt tålmodighet og en hule han kan gjemme seg i faller han raskt til ro, og han har vist seg å bli en trofast liten kompis etter kort tid i fosterhjemmet.

Seleber kom til fosterhjemmet sammen med pusien, Madine, og har i løpet av tiden vist seg som et utmerket forbilde for venninna si. Kattene leker og spiser sammen, snakker med hverandre og koser litt av og til. Seleber ble tatt ut av sitt forrige hjem da han opplevde å bli dominert av broen sin, men sammen med Madine har de søkt trygghet i hverandres selskap, og hjulpet hverandre til å finne roen og gjenvinne noe av den selvtilliten de begge mistet på veien gjennom et tøft liv. Seleber har gått fra å være en bekymret hule-katt til å bli en purrende koseklump, og har virkelig blomstret i løpet av sin tid i fosterhjemmet.

Denne herremannen har god appetitt og blir veldig glad når du kommer med litt snacks til han, som han helst spiser fra hånda di. Seleber ønsker deg god morgen, og er alltid klar for å starte dagen med litt kos. Når morgen-kosen er overstått liker han best å ligge i vinduskarmen og kikke på måsene, eller å ligge i sofaen og skue utover stua og gruble på livets store spørsmål. Seleber er en trofast sofagris som mer enn gjerne holder deg med selskap utover kvelden, mens han maler stille for seg selv. Han kan også finne på å leke for seg selv om natten, men heldigvis bruker han innestemme og lar deg sove i fred, selv om han har det veldig artig. Av og til kan han også komme å sove i senga di, men hvis døra er stengt skjønner han tegninga og legger seg på sin faste plass i sofaen uten å lage noe dramatikk. Når han ikke slapper av elsker han å dra på eventyr for å utforske alle kriker og kroker i huset, og finne nye gjenstander å lukte på.

Seleber søker et trygt og rolig hjem uten små barn, med store fine vinduskarmer, myke pledd og gode lukter. Han kan gjerne komme til et hjem med andre katter, men vi tror han også kan trives som alenekatt. Seleber er renslig og bruker kattedoen uten problemer. Han har ikke blitt introdusert for barn eller hunder i fosterhjemmet.

Seleber er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.