MONSEN SARPUS (f. 2018)

Sarpus er en nydelig mons som sjarmerer alle vaktene på hjelpesenteret. Selv om han kan vise sin usikkerhet i blant, og særlig med forandringer, har han gjort enorme fremskritt og ønsker seg et for-alltidhjem.
Sarpus elsker kos, og er først ut med å hilse på deg når du kommer. Han maler og gnir seg inntil deg! Godbiter er Sarpus veldig glad i, og han kommer løpende når han hører klirring i posen og vil gjerne ha mest mulig og stjele fra de andre kattene. Sarpus er også veldig leken, og elsker baller og fiskestangleker. Han blir lett overstimulert av kos, så det er dermed viktig å leke med han slik at han blir nok stimulert.
Selv om Sarpus til tider kan vise sin usikkerhet i blant og frese, tar det kort tid før han varmer opp igjen og stråler av selvtillit.
Sarpus bør helst bli adoptert i et hjem som alenepus, da han helst vil ha all oppmerksomhet for seg selv. Han kan også til tider bruke sin frustrasjon når han blir overstimulert med å hoppe etter andre katter, og derfor tror vi at han ville passet best inn i et hjem hvor han kan få all lek, kos og oppmerksomhet for seg selv,
Sarpus er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.
Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.