MONSEN SANDRO (f. 2016)

Sandro er en aktiv koseklump, født i 2016, med hvit og svart i pels og en hvit dott ytterst på haletuppen! Han er også en skipskatt, og har da en ekstra tommel. Den kommer godt med når de daglige maraton skal løpes inne! Han elsker kos og å ligge på armkroken.

Sandro følger etter overalt og vil helst være med inn på alle rom for å være med på moroa! Da Sandro kom til fosterhjemmet sitt var han skeptisk og la seg under senga, men etter 20 minutter kjeda han seg så fælt at han kom opp i sofaen for å få kos og oppmerksomhet.

Sandro har aldri hatt uhell utenfor kassa, og er en veloppdratt herremann med mye på hjertet når han vil leke eller kose, da prater han i ett sett! Han er var på lyder så tror han vil passe best i et hjem uten små barn.
Sandro trives kan gjerne kom i et hjem som har katt fra før, da han trives med andre katter.

Sandro er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.