MONSEN RENO (f. 2018)

Har du lyst på en katt som ønsker å være med, en katt som følger deg rundt i hele huset, en katt som venter ved ytterdøren til at du kommer hjem? Har du lyst på skikkelig selskap da er dette katta for deg!

Reno kommer fra LoVe i Lofoten, funnet ute (sannsynligvis født 2018 og oppvokst ute), han ble fanget i september 2020 og har siden november bott i fosterhjem i Tromsø. Reno har forvandlet seg fra en «freser» som ikke var å stole på til en skikkelig «kosekatt». Han tar alle mulighet til å springe fremfor føttene dine, kaste seg ned på gulvet og bare venter på at du skal gi ham all oppmerksomhet i verden. Han tør ikke å ligge på fanget, ennå, men det er bare et tidsspørsmål,. Får han lov så hopper han gjerne opp både i seng og sofa for å sove nære deg!

Reno elsker å leke, du må både ha litt tid og lyst til å leke med ham, ellers jakter han bein og føtter til at du tar deg tid 🙂

Til nå har han ikke vært ute, og han har heller ikke gjort forsøk eller vist at han har lyst å gå ut. Når døren åpnes så trekker han in i huset, kanskje er det bare for kaldt ute?

Reno bør nok være alene, med andre katter blir han dominerende og «skremmer» de andre. Reno har til nå ikke vært med små barn (med ungdommer er alt ok) så hvordan han reagerer på små barn vet vi ikke.

Reno er klar for et foralltidhjem, et hjem som ønsker en aktiv og deltakende katt som ønsker å være din beste venn!

Reno er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.