MONSEN REMIKS (f. 2018)

Mjau! Mitt navn er Remiks, jeg er en korthåra, brun-tigret gutt som er veldig glad i kos!
Når jeg var liten ble jeg funnet inne hos Remiks, da jeg hadde havnet i en container og overlevd en papp presse. Jeg kan være skeptisk til fremmende helt til jeg får litt kos eller godbit fra deg. Jeg blir veldig fort glad i folk og er som oftest rett i nærheten.

Jeg er en veldig snill og god katt, men jeg er også redd noen få ting, som for eksempel høye lyder og bråe bevegelser. Jeg kommer ikke så godt overens med småbarn, men litt eldre barn går nok fint.

Jeg kommer greit overens med katter som er eldre enn meg, men er litt mere skeptisk til de yngre kattene. Jeg har også før delt hjem med en hund, så det skal nok gå fint om du har hund.
Selv om jeg kommer godt overens med både hund og katt trenger jeg litt tilvenningstid.

Jeg liker å leke med laserpenn og fjærleker. Jeg er veldig glad i å være ute, og ønsker med et hjem med gode og trygge ute muligheter. Noe annet som jeg også er veldig glad i er mat, jeg er så glad i mat at jeg må få det oppmålt slik at jeg ikke overspiser. Jeg er litt overvektig siden jeg er så glad i mat.

Remiks er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.