MONSEN RAVIOLI (f. juni 2019)

Vakre Ravioli har sjeldne tegninger med sin pels i nydelige lysgrå og svartstripete farger.

Ravioli har hatt en tøff start på livet.
Han er født ute – og har derfor ikke fått erfare at mennesker kan være verdens beste venner.

Idag bor Ravioli i fosterhjem sammen med søsteren sin, Riff-Raff, samt to voksne, fastboende katter.
Ravioli er svært sosial med de andre kattene i hjemmet, og gjør som alle de andre: Leker, er nyskjerrig og oppsøker alle rom, sover i sofaen eller i kattetårnet, eller kan ligge rett ut på gulvet og slappe av.

Men Ravioli har den uvanen at han hveser – om han synes du kommer for nær. Og da løper han bort. Så han er ikke håndterbar eller interessert i og bli tatt på. Men han er vant til mye lyd og aktivitet rundt seg. For han bor i et hjem med et barn på 2 år, som leker og herjer rundt.

Han er avslappet i stuerommet- hvor aktiviteten er størst, men trenger en plass der han kan trekke seg tilbake og får være i fred.

Ravioli trenger et forevighjem der menneskene er tålmodige og som forstår at det vil ta tid og vinne hans tillit. Fostermor ser fremgang hos Ravioli, med at selvtilliten hans styrkes for hver dag som går.

Ravioli vil nok trives best i et hjem der det er en annen trygg katt som han kan søke felleskap med, og som kan hjelpe han på veien mot å søke felleskap med menneskene sine også.
Ravioli er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.
Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.comfor å avtale adopsjonsbesøk
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.