Monsen Pelle Pusemann (f. 09/11-17)

Stripete katt sitter i vinduskarmen.Pelle er korthåret og bruntabby og han har grønne øyne.
Pelle er en snill og tam mons som er veldig glad i kos og oppmerksomhet. Han elsker å klatre på ting. Han er trygg og virker lite redd, men kan bli litt skremt av dårlig vær og mye bråk utenfor hjemmet. Han sover som regel høyt oppe på skap, stativ og lignende men kan også sove i senga noen timer om natten om døra er åpen. Han er håndterbar og har ingen problemer så langt med å bli løftet, flyttet på osv.

Det er ukjent om Pelle går overens med barn, da fosterhjem ikke har barn.
Ukjent om han går overens med andre katter, men vil tro det siden han er veldig snill og trygg. Ukjent om han går overens med hunder eller andre dyr.

Pelle er en tam huskatt, og han ønsker veldig gjerne å være utekatt, da han har mye energi og er vant til å få være ute fra sitt forrige hjem.

Pelle kan biteleke litt om han blir veldig ivrig under lek, men er som regel veldig forsiktig og snill når man både leker og koser med han. Veldig glad i kos.

Pelle er ID-merket, vaksinert, kastrert og han har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.