MONSEN PELLE FRANSESCO (født 22.06.17)

Pelle Fransesco er en hvit og gråtigret, korthåret pusegutt.
Pelle er en veldig snill og høflig pus. Han er leken, og hyssing er desidert favoritten. Pelle har vært innekatt stort sett hele livet, men det er tydelig at han ønsker å ha muligheten til å være ute, da han fort kjeder seg og skulle hatt mer aktivitet og stimuli i hverdagen. Kos er ikke så nøye for Pelle, men han kommer gjerne bort for å stryke seg inntil deg og vil gjerne bli klødd litt på.
Han er husren og klorer ikke på møbler, og oppfører seg veldig fint inne. Det blir gjerne en del mjauing og klaging på kvelds- og nattestid, men det er nok fordi han kjeder seg og helst skulle vært litt ute for å få utløp for energien sin.
Pelle er ikke vant til å bo sammen med barn og vi tror ikke han passer i en familie med småbarn eller mange barn.
Pelle har ID-merket, vaksinert, kastrert og han har fått helsesjekk og ormekur.
Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.