MONSEN OZCAR (født 01.01.18)

Oscar er en herlig godgutt. Han liker mange ting – han liker mat, han liker selskap, han liker å sove på sofaen ved siden av menneskene sine, eller høyt oppe i et skap, han liker å springe etter ullballer og han liker å gå rett foran føttene til menneskene sine. Og strekke ut bakfotan, bare for å være helt sikker at du ikke kan ignorere ham.

Han kan vente tålmodig på det han vil, og han liker å utforske nye steder og ting. Det er ganske morsomt å kose med ham, for han elsker å bli klødd under magen. Han er litt kresen på mat, men hvis han er sulten nok, spiser han vanlig tørrfôr som bare det. Hvis han hadde fått lov, hadde han gjerne holdt oss med selskap til og med på kjøkkenbenken, for det er ingen problem for ham å hoppe hvor høyt som helst. Det er nok lurt å følge med dersom man har inneplanter; han har prøvd å spise noen av de.

Ozcar skjønner godt hva dører er for noe, og han har nok veldig lyst til å få lov å gå ut. Det finnes noen ting han ikke er forferdelig glad i, som å bli løftet eller å få klørne klippa, men han godtar det en liten stund, og har aldri vist aggressive tegn. Han er ikke redd for nye folk, men han kan bli litt nervøs når han hører lyder ute. Han har masse energi, og det er jo bra, for han bør nok fortsatt slanke seg litt.

Ozcar har fått helsesjekk og ormekur, og han er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 4000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 6000. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.