Monsen Oliver (f. 22/08-20)

Hvit og grå katt ligger på magen, ser rett over cameraOliver er korthåret, gråtigret og hvit. Han er en ung herremann som ble født hos DBT i 2020. Han er leken og til dels kosete når han selv føler for det. Oliver er en av få katter som elsker å bli børstet, noe som kommer svært godt med når det blir varmere i været og pelsen skal tynnes ut. Ellers så er han kontaktsøkende og nysgjerrig, møter deg i døren når du kommer hjem og surmuler når man gjør noe han ikke liker. Et besøk hos dyrlegen viste spesielt den furtete siden der han mumlet irritert gjennom hele seansen når dyrlegen undersøkte han men uten tegn til å verken ville klore eller bite legen.

Oliver har tidligere vært bosatt i en familie der han fikk fritt spillerom til å bevege seg utendørs og det ser ut som at han savner det, så det vil være en fordel for han å komme til en plass der han kan spasere rundt å inspisere området. Oliver har vært et enebarn fra han ble adoptert til nå men kom inn i fosterhjem sammen med to andre katter nå nylig, dette har gått veldig fint og de styrer på både natt og dag sammen.

Oliver ønsker seg et permanent hjem der han kan ha tilgang på trygge uteområder. Han kan godt bo sammen med andre katter og store barn går nok også fint.

Oliver er ID-merket, vaksinert, kastrert og han har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.