MONSEN NORDSTJERNE (f. 2015)

Skjønne Nordstjerne er en stor og fin mons med masse, masse kjærlighet å gi. Han er den snilleste katten man kan møte, og hvis han kunne velge så hadde dere kost hele dagen. Da purrer han så det durer og han legger seg godt til rette enten i fanget ditt eller oppå brystet. Så lenge han får være nært, er han fornøyd. Hvis han for lov så blir han gjerne med oppi senga på kvelden der maler til alle sover. Men han knar litt med klørne så det kan være greit å ha et teppe imellom, og så sikler han litt, men det er vel bare tegn på kjærlighet. I tillegg til kosing så er han veldig leken og hopper rundt etter katteleken, eller så finner han seg en ball og springer etter den. Nordstjerne har fin oransje/blond pels som trenger en runde med børsten hver dag, men det sier han ikke nei takk til. Han er glad i oppmerksomhet, men liker også å tilbringe dagen et rolig sted hvor han kan sove i fred, enten det er under dyna på soverommet eller et trangt sted inne i skapet.

Det er viktig for Nordstjerne at han kan ha et trygt sted som kun hans, der han kan gjemme seg bort. Høye og ukjente lyder er nemlig litt skumle og da gjemmer han seg et trygt sted til ting har roet seg, men han kommer fort ut igjen. Han går fint sammen med barn, men kan som sagt bli skremt bort hvis det blir mye støy, og det må nok vurderes fra barn til barn. Andre katter går han fint sammen med og koser seg med selskap, så lenge de har forståelse for at han vil være alene av og til. Livet som utekatt er nok ikke helt for Nordstjerne ettersom biler bråker mye, men han liker å ligge ute på verandaen eller i hagen der han trygt kan slappe av. Doen vet han hvor er og klorestativet blir aktivt brukt som både utsiktspost og kloring.

Nordstjerne håper han snart kan finne sitt evige hjem hvor han kan elske familien sin og gi all kjærligheten som han har.

Nordstjerne er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.