MONSEN NOAH (født ca. 01.07.2019)

Noah er en korthåret og orangetabby mons.

Han er en veldig nysgjerrig katt som liker å følge etter deg og se på hva du gjør. Noah har blitt en veldig trygg katt på kort tid som lar seg kose med og leker masse. Han er også glad i oppmerksomhet og gnir seg gjerne langs bena dine når det er tid for kos eller lek. Under kos maler han og har en tendens til å sikle.

Høye lyder, tramping, og brå bevegelser liker han ikke og da pleier han å gjemme seg under sofaen. Det tar dog ikke lang tid før han kommer ut igjen. Noah vil nok passe best i et rolig hjem, men gjerne med større barn så lenge grensene hans respekteres.. Om han blir redd kan han klore og bite. Når kos går over i lek skjer det at klørne kommer frem, uten at han går til noe angrep. Blir han lei av kos pleier han å si ifra ved å småbite. Han mjauer en del på natten, men er stille av seg på dagtid.

Han kan lokkes på fanget når han får sin favoritt: flytende godbit. Utenom det har han ikke frivillig oppsøkt noe fang og har ei heller noe interesse av å bli løftet. Men det er ikke umulig at det blir når han har fått enda mer tid på seg for å bli tryggere. Han er en matglad katt som spiser både tørrfôr og våtfôr, og holder seg alltid i nærheten hvis det skjer noe action på kjøkkenet.

Noah har fått helsesjekk og ormekur, og han er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 4000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 6000. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.