MONSEN NERO (født 2009)

Nero er en svart og semilanghåret mons, som er like vakker som han er snill og god.

Hei, jeg heter Nero og er en omtrent 13 år gammel mons. Jeg måtte dessverre forlate mitt gamle hjem, og leter nå etter en ny plass å bo. Jeg er en svart og meget vakker katt med mellomlang pels. Jeg er veldig lett å ha med å gjøre. Jeg er rolig, kosen og litt av en sjarmør. Jeg er spesielt glad i å ligge på sofaen mens jeg blir klødd på magen, men jeg sier heller ikke nei takk til lek. Jeg har vært vant til å være ute i mitt forrige hjem, og ønsker meg et nytt hjem med trygge uteområder.

Nero er ID-merket, vaksinert, kastrert og han har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.