Monsen Muskat (f. 2011)

Stripete katt ser rett i cameraMuskat er en korthåret og gråtigret mons med hvite tegninger. Han er en staselig hannkatt. Han er mye ute i sommerhalvåret, men liker seg best inne om vinteren. Liker å ligge på fanget og bli klappet, men bare når han tar initiativ selv. Det har hendt at han biter (ikke hardt) når jeg har klappet han. Han mjauer mye, lager mye lyd. Han er en litt skvetten katt og bør ikke bo med små barn. Han trenger bestemt, trygg og kjærlig håndtering.

Muskat og Mia (kalles Bolla til hverdags) ble 10 år i høst. De er vanlige huskatter, søsken som har bodd sammen hos eier siden de var små.

Muskat omplasseres helst sammen med søsteren Mia.

Muskat er kastrert og ID- merket, og har blitt fulgt opp av veterinær med årlige sjekker, vaksiner og ormekur. Begge kattene har fjernet tannstein i år. Han er forsikret i Agria.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.