MONSEN MILO (født 11.03.2012)

Dette forteller fostermatmor:
Milo er svart med hvite tegninger i ansiktet, halsen, magen og potene. Pelsen er korthåret og han er en middels stor katt.
Han sover store deler av dagen, men han er en ganske sosial katt på kveldstid.

Milo går gjerne etter folk for å få kos. Han liker ikke å ligge på fanget, men han ligger gjerne i sofaen ved siden av mennesker for kos. Han blir med overalt i huset vist menneskene går rundt, han er ganske nysgjerrig.

Han kan finne på å mjaue litt på kveldstid før å finne ut hvem som svarer han. Da kommer han gjerne til den personen for kos og maler som bare det.
Han snorker også ganske høyt. Så vist kjøkkenstolene plutselig begynner å «knirke» så er det bare Milo som ligger å sover der. Han liker å ligge for seg selv oppå kjøkkenstolene å sove.
Milo er også veldig glad i å finne gjømmeplasser der han får sove i fred. Milo ELSKER kokt fisk.

Her i huset har vi en gutt på 8,5 år og Milo går til han også. Men vi vet ikke hvordan han er med mindre barn.

Milo har testet positivt for FIV, så han må være innekatt.
Her kan du lese mer om FIV (Felint ImmunsviktVirus):
https://www.potesporihjertet.no/…/27/myter-og-fakta-om-fiv

Milo har ikke vist så veldig stor interesse for å gå ut i fosterhjemmet. Han ønsker seg et hjem med en luftegård eller inngjerdet veranda.
Vi vet ikke hvordan han er med andre dyr. Milo har bodd sammen med en eldre dame de siste årene, før han kom til DBT og det ble oppdaget at han var smittet av FIV. Han har nylig trukket fire tenner som var knekt.

Han har ingen adferdsproblemer.
Han liker ikke støvsugeren, når den kommer frem gjemmer han seg. Milo er snill som dagen er lang. Har måttet løfte han litt før å få han i bur eller av kjøkkenstoler og sånt. Men han bryr seg ikke om det heller. Veldig behagelig og snill katt.

Milo er ID-merket, vaksinert, kastrert og han har fått helsesjekk og ormekur. Han har også fått seniorkontroll med blodprøver og urinprøve samt nødvendig tannstell.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.