MONSEN MILLER (født ca. januar 2018)

Miller er en 4-5 år gammel hankatt.
Han er storvokst, grå med sorte striper på hale, bein og halsparti/hodet, korthåret.
Han har et kutt i høyre øre.
Han kan være litt sky mot nye mennesker, men med en gang han er blitt komfortabel, er han veldig rolig, kosete og sosial.

Han har stort oppmerksomhetsbehov, og følger etter deg og dine rutiner, og oppsøker kontakt ved å bite forsiktig om han ikke får det som han vil.
Han elsker å se ut gjennom vinduer, trolig fordi han er en utekatt, så han trenger en plass der han kan være ute.

Vi er litt usikker på om han kommer overens med små barn, men han kommer overens med store barn i følge tidligere fosterhjem og besøk vi har hatt.

Miller må være alenekatt, da han ikke kom overens med andre katter.
Miller har vært utekatt, og blitt tatt inn fra Dyrebeskyttelsen, og videre vært i to fosterhjem. Han må ha tilgang på trygge uteområder i sitt nye hjem, han passer ikke som innekatt.

Han har ingen sykdommer som vi vet om, men mangler to av sine nederste fortenner, men virker som at det ikke påvirker han i det daglige.

Miller har fått helsesjekk og ormekur og han er ID-merket, vaksinert og kastrert.

Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.