MONSEN MATHEO (f. 2019) OG PUSIA BETESDA (f. 2020)

Bestesda og Matheo er i samme fosterhjem og de har blitt veldig glade i hverandre, så vi vil gjerne at de to skal få et permanent hjem sammen.

Dette skriver fostermatmor:
Matheo er en grå og langhåret mons som er født den 16/9-19. Han er en litt sjenert men nysgjerrig gutt som elsker kos når han først er blitt kjent med deg, han er leken og er veldig glad i mat og er litt rund om magen.

Han liker ikke høye lyder og brå bevegelser, så han vil ikke passe inn i et hjem med små barn, men litt større barn der er litt roligere skal gå bra.
Matheo kan godt gå sammen med andre katter og han vil sikkert ha godt av og komme til en plass hvor der er en trygg katt fra før av,
han kan bli litt sjalu av seg og bli litt trollet om han ikke får nokk oppmerksomhet og han vil nok gå bedre sammen med jenter enn gutter(katte).

I den tiden jeg har hatt han i fosterhjem har han ikke vist noe tegn til og ville ut, så tror han kan gå som både inne og ute katt. Man må ha litt tålmodighet så han kan bli trygg på en, men da får man også en veldig kose, leken og snill katt. Han gjør ikke så mye ut av seg og er en veldig behagelig katt og ha i huset.

Matheo er litt som den gutten i skolegården der leker for seg selv når de andre spring rundt etter laserlys og sånn ting tusler han rundt med en ball eller en lite leke og hold seg for seg selv. Inntil fiskestangen kommer fram, da er han med men Betesda går da og styre med noe annet.

Betesda er ei gråtigret og korthåret lita pusi som vi tror er født sommeren 2020. Hun er glad i andre katter, særlig Matheo og henne har fått et nært forhold.

Hun kommer fram og kan være i samme rom som oss men vi får ikke røre henne så ofte. De kan kose litt med henne om Matheo kommer og får kos først da kommer hun også selv og skal ha kos.

Betesda er veldig glad i og leke med laser leker, men hun syns fiskestangen er litt skummel.

Hun kan sove i samme seng som fostermatmor, men stikker av når menneskene våkner. Hun er glad i mat og godbiter men spiser ikke fra hånden enda.
Hun kan godt komme og be om mat ved og forsiktig skubbe til hånden din ellers sitter hun og stirrer på deg til du skjønner hva hun vil.

Betesda har behov for et hjem hos folk med veldig god tålmodighet og helst en katt til.

Betesda og Matheo er begge ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.