MONSEN LUCKYMAN (f. 2018)

Dette er Luckyman, kalles bare Lucky i det daglige.
Han er en vakker katt , som gjør bittesmå fremskritt hver uke. Han har brukt tid på å bli trygg, og trenger et hjem hvor han kjenner seg både trygg og elsket. Han er veldig glad i et par av kattene her hos oss, og han prater han og er så glad at halen står rett opp! Dermed ønsker vi at Luckyman får flytte i et hjem som har en katt fra før, eller at han blir adoptert sammen med en annen katt.
Han er vant med store barn. Lar seg ikke løfte, kose eller noe slikt , enda , men det kommer nok etter hvert. Mistenker det gjemmer seg en skikkelig kosekatt bak det tøffe ytre. Lar oss gi mat og godbiter, da får vi være nært han.
Han elsker å leke, aller beste er om vi bruker laserleke.
Har du og din familie tid og tålmodighet til denne vakre pusen, så nøl ikke!
Luckyman er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.
Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.