MONSEN LEIGHTON (f. juli 2019)

Leighton er en livlig gutt som samtidig er svært sjenert. Elsker å løpe, hoppe og leke, helst med en annen katt. Han stikker unna om du vil kose, for det vil han også helst med en annen katt, og han kan male høyt når han ligger ved siden av lekekameraten i fosterhjemmet. En svart og hvit semilanghåret mons med nydelig sjarm som fortsatt foretrekker å hvile under sofaen eller sengen.
Født sommeren 2019, fanget inn sammen med mor og søsken i september, så noe preget av å ikke være vant med mennesker fra starten av, selv om det har blitt bedre. Han stikker av når det kommer gjester og fremstår sky. Leighton vil passe best i et hjem med en like leken og sosial katt, men er ikke vant med barn eller andre dyr.
Leighton er kastrert, ID-merket, vaksinert og har fått ormekur.
Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.