MONSEN KOLVIN (født ca. 2017)

Kolvin er en korthåret, orangetabby mons som vi tror er født i ca. 2017.
Han elsker å ligge i favorittstolen sin å slappe av eller sove. Han sitter også veldig gjerne i vinduskarmen å kiker ut på omgivelsene.
I perioder er han veldig pratsom, og mjauer en del. Til å begynne med er han veldig reservert og sky, men når han lærer deg å kjenne så blir han sakte men sikkert mer tillitsfull i det han blir mer og mer komfortabel med deg. Han er kosete om du nærmer deg med myke, langsomme bevegelser, og er veldig glad i å bli klødd bak ørene og rundt i nakken.
Han elsker godbiter og er veldig glad i tørrfor. Han er ikke så veldig opptatt av våtfor, med mindre du kan by ham tunfisk. Da må han smake litt.
Kolvin er ganske skvetten, og han liker ikke bråe bevegelser eller høye lyder. Derfor passer han best i et stille og rolig hjem uten småbarn, men han trives godt sammen med andre katter. Han underkaster seg andre katter ganske fort, så han passer best sammen med katter som ikke er for brå og dominante.
Han liker ikke når det blir for mye mennesker rundt ham, og han gjemmer seg fort om det blir folksomt.
Han er glad i å leke, og han leker gjerne sammen med deg om du har en leke i form av en tråd. Som oftest liker han derimot å leke for seg selv, med katteleker han slenge litt rundt seg. Det hadde passet ham fint å ha et uteareal å utforske.
Ibland når Kolvin er stressa, så kan han tisse andre plasser enn i dokassen. Av og til virker det som det kan være vanskelig for ham å regulere dette stresset selv. Han kan derfor trenge litt hjelp med å trekke seg unna, og da funker det å lokke ham med litt godteri inn på et litt mindre rom der han kan få være i fred, slik at han får roet seg ned.
Kolvin er en kjempefin katt som gjerne viser deg tillit og kjærlighet hvis du gir ham litt tid.
Kolvin har fått helsesjekk og ormekur og han er ID-merket, vaksinert og kastrert.
Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.