MONSEN KAIVOS (f. 2017)

Kaivos er en nydelig stripete mons født i oktober 2017. Kaivos er fortsatt litt sjenert og skeptisk, men gjør store fremskritt fra dag til dag!

Kaivos er en rolig pus, og er du rolig og forsiktig kan du få stryke litt på han. Selv om han er tilbaketrukken, er han ikke første mann til å gjømme seg i de minste hulene og Kaivos viser stadig større mer og mer tillit til mennesker.

Kaivos er veldig matmotivert, og viser de største fremskrittene om han får tørrfôr eller godbiter når du jobber med han.Siden han fortsatt er utrygg, men er matmotivert har han blitt litt rundere i kantene og derfor håper vi at hans nye hjem kan hjelpe han til å komme i form igjen. Den ekstra vekten er ikke en stopper for Kaivos. Tar du frem en fiskestangleke blir han helt vill, og oser av selvtillit som man ikke skulle trodd han eide.Kaivos er veldig glad i de andre kattene på hjelpesenteret, og vi ser at han har godt nytte av noen trygge puser som kan være en støtte for han. Derfor ønsker Kaivos å komme i et hjem hvor noen har en trygg og sosial pus fra før, som kan hjelpe Kaivos til å gjøre enda flere fremskritt.

Kaivos er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.