MONSEN HUSHIAN (f. 2018)

Husian er en stor flott mons født i 2018. Han er korthåret og har et våkent og nysgjerrig blikk. Han ble fanget inn i oktober og kommer fra Husøya. Det sies at han er pappa til veldig mange.

Dette forteller fostermatmor om Hushian:
Da Husian først kom hit i sitt andre fosterhjem gjemte han seg i noen dager før han sakte, men sikkert ble trygg nok til å utforske resten av huset. Introduksjonen med husets pusier ble tatt i sakte tempo og gikk veldig fint.

Han er veldig nysgjerrig på husets katter, han purrer og går nysgjerrig etter når han hører aktivitet, løper og leker sammen med dem, men forsiktig og på vakt når mennesket lager lyder. Tilvenning med mennesket er også tatt i sakte tempo. Nå kan han strykes og børstes litt på, men det krever at man må lese han før han blir for lei. Han kommer gjerne innom badet og kjøkkenet når det er aktiviteter der og tilvenning av huslige lyder har gått overraskende bra.

Han liker å sitte i vinduskarmen, sløve på stuegulvet mens fostermor ser tv og kan sove i flere timer på senga til fostermor. Når det kommer besøk trekker han seg veldig raskt tilbake og da kan du gjerne finne han under dyna på soverommet.

Hushian søker trygge gode voksne uten barn og hunder. Han søker kattevante folk som kan lære seg å lese han og forstå at han trenger tid til å bli trygg i nytt hjem. En trygg base i starten er viktig for han slik at han kan trekke seg tilbake ved behov. Han vil nok trives med andre trygge katter. Han er nysgjerrig på livet utenfor og vil med god og lengre tilvenning inne kunne være en utekatt. Siden han er veldig var for lyder så er ønsket at han får komme til landlige omgivelser.

Han liker tørrfisk, snacks, våtfor og tørrfor og lar seg lett bestikke når det er på tide å trekke seg inn på hybelen sin for natten. Lekekoden er knekt og fiskestanglek og stripsbiter vil krydre relasjonen. Han er renslig og går på do. Han er veldig glad i å drikke vann fra vannfontene.

Har du tålmodighet og hjerte til å forme en uslipt diamant så er jeg sikker på at du får Hushian til å skinne. Om du blir aktuell, så må du beregne flere enn et besøk fordi Hushian trenger litt mer tid.

Hushian er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.