MONSEN HANNIBAL (født 20.08.15) OG PUSIA KAILY (født ca. 01.01.19)

Hannibal er en svart og grå, langhåret mons med hvite tegninger. Kaily er ei gråtabby og korthåret pusi.
Dette forteller fosterhjemmet om dem:
Hannibal er en stor kosebamse. Han var veldig forsiktig i begynnelsen, men etter noen dager varmet han opp til alle i huset. Han absolutt elsker oppmerksomhet og selv om han er stor, liker han å sitte på fanget ditt. Han blir mer og mer kjærlig hver dag og er virkelig en fin, rolig og sosial katt. Hver gang vi står opp eller kommer hjem står Hannibal å venter ivrig på en kos. Han er ikke så glad i støvsugeren, men kommer rask frem fra sofaen når man er ferdig. Han elsker tenåringene våre og er skikkelig forsiktig og søt med den nyfødte babyen vår.
Kaily er dronningen. Hun brukte omtrent 5 minutter på å varme opp til oss og bli komfortabel i hjemmet vårt. Hun er også ekstremt kjærlig, men etter hennes egen vilje. Hun kan være veldig vokal når hun får oppmerksomhet og elsker å leke med leker. Hun er en ekte fangkatt og vil holde seg på fanget ditt selv når du prøver å reise deg. Hun har det veldig bra med barna våre, men er forsiktig rundt babyen. Hun har en veldig morsom og kjærlig personlighet. Kaily elsker å ligge i «armkroken» til Hannibal.
Begge er veldig renslige og noe det beste de vet er å bli børstet.
Hannibal og Kaily er begge to ID-merket, vaksinert, kastrert og de har fått helsesjekk og ormekur.
Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 4000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 6000. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.