Monsen Grattis (f. ca. 2017) – INNEKATT

Hvit og brun katt ligger i sofaenMonsen Grattis ble hentet inn fra en låve i Gratangen i vinter. Når han først ble fanget inn var han veldig sky og forsiktig av seg, men over de siste månedene har han blitt en sosial, leken og kosete innekatt. Det beste han vet er å leke med fiskestangleker, og kan holde på i mange timer om han får muligheten. Han trives godt i sofaen og klatrestativ hvor han kan følge med på det som foregår ute. Han er fortsatt litt skeptisk til nye folk, men om han får litt tid til å bli varm i trøya tar det ikke mange minuttene før han stryker seg opp langs beinene deres og følger etter de også for kos og lek.

Før Grattis ble hentet inn ble han smittet med FIV, som er katteversjonen av HIV som rammer mennesker. Det betyr at han trenger et for alltid-hjem som innekatt uten andre katter for å ikke risikere å spre smitten videre. Jeg tror han kommer til å trives best i et hjem med voksne og eldre barn som forstår hans behov for tid til å bli trygg i nye omgivelser, men som også kan gi han all kosen og lekingen han gjerne vil ha.

Grattis er ID-merket, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.