MONSEN GRANADO (født 2018)

Granado er en semilanghåret brunspraglete mons med hvite poter.

Monsen Granado ble hentet inn fra Gratangen våren 2022, og vi anslår han er rundt 4 år gammel. Han var veldig sky og redd når han først ankom fosterhjemmet, men etter et par uker var han klar for å få kos og å utforske resten av huset. Han har aldri vært aggressiv i form av biting eller kloring, kun litt fresing de første ukene.

Han er en eksplosiv kar, veldig leken, nysgjerrig og sosial. Han er ikke den mest kosete, men han kan lett løftes opp for litt kos i fanget og ellers kommer han når han vil. Fremmede er han fortsatt litt skeptisk til, men med litt godbiter i hånda blir han litt mer selvsikker.

I fosterhjemmet bor han i lag med monsen Grattis, også hentet inn fra Gratangen. Dem går overens til en viss grad, men Granado er blitt den underdanige i forholdet deres. Vi mistenker at de har hatt litt slåsskamper ute i Gratangen.

Granado må forbli innekatt ettersom han ble smittet med FIV før han ble hentet inn til oss. Det betyr at han trenger et permantent hjem uten andre katter, med unntak av andre katter som også er FIV-positive. Vi tror han vil trives best med voksne og eldre barn som tilpasser seg etter hans behov for tilvenning.

Personligheten hans tilsier ikke at han trives med å bare være innekatt, så vi tror en luftegård hadde vært optimalt for han.

Granado er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Han har tatt blodprøver som var helt fine.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.