MONSEN GOLIAT (født ca. januar 2020)

Goliat er en bruntigret, korthåret gutt på rundt 4 år. Som navnet reflekterer, så har Goliat levd et hardt liv ute, og virkelig måttet kjempe for tilværelsen, en liten kropp dekket i arr, som nå fortjener et for evig hjem fylt med kjærlighet og godbiter. Goliat er litt forsiktig av seg i starten, men det er ingenting han vil mer enn og ligge oppå mennesker å få kos, helst så nært som mulig, da maler han høyt og baker boller med potene. Goliat vil være med på det meste, å virker til og virkelig ville ta igjen for tiden uten en familie, han er en fantastisk gutt.

Goliat usikker på andre katter og forsvarer maten sin veldig, Derfor vil han nok passe best som eneste kjæledyr i hus, og han trenger et hjem uten små barn.
Goliat vil også ha et hjem der han kan få muligheten til å være ute i trygge omgivelser.

Goliat er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Goliat bor i fosterhjem på Senja.

Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 3000 kroner for alle kattunger, og kr. 1800 for alle voksne katter. Dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.