Monsen Frøy (f. 2011)

Brun stripete katt ligger i sofaenFrøy er en korthåret og bruntigret monsegutt med litt hvitt i brystet.
Dette skriver fostermatmor om Frøy:
Dette er 11 år gamle koseavhengige, Frøy! 🥰 Han kom fra et kjærlig hjem, som dessverre måtte omplassere han grunnet alderdom. Han kan kanskje se litt ut som en sur gammel gubbe, men ikke la deg lure! Han er nok en av de mest kosesyke monsene du vil komme over, og aller helst ville nok Frøy brukt 23,5 time av døgnet på kos og resterende på mat- og dopause 🙊 Dette gjør dog at han sier tydelig ifra når føler at han ikke får nok kos og/eller mat🤣 Han har heller ingenting mot å bli løftet, så lenge det er belønning i form av kos på andre enden😅 Han er veldig renslig av seg, og bruker selvfølgelig kattedo.

Ettersom vi ikke vet noe om hans fortid annet at hvorfor han ble omplassert vet vi ikke om eller eventuelt hvor godt han går overens med andre dyr og/eller barn. Det vi derimot vet er at Frøy trekker seg selv ut av situasjoner hvor han blir skremt, men viser aldri aggresjon selv ved stor misnøye med veterinærbesøk. Han har ikke blitt introdusert for andre dyr i fosterhjemmet, men elsket når vi hadde overnattingsbesøk av en dyrevant liten gutt på snart 5 år😊

Frøy er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk, tannstell og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.