MONSEN FREDDIE (født 2019)

Semilanghåret katt, sitter på gulvet og ser rett i cameraFreddie er en semilanghåret og gråtigret monsemann.

Dette skriver fostermatmor om Freddie:
Det første man merker om Freddie er hans utrolig flotte og fancy bart. Så ser man den fluffy pelsen og de store, gullgrønne øynene. Om man er nært nok for å se alle disse ting, kan det hende at Freddie vil frese litt til deg.
Han var født ute og traff trolig ingen mennesker (eller ingen snille menneske i hverttfall) før han ble fanget inn. Det var veldig skummelt for ham, og han trodde ikke vi ville ham gode ting. For over ett år ville han ikke ha noe å gjøre med hos mennesker, enten på hjelpesenteret eller fosterhjemmet.
Men små skritt etter små skritt, begynte han å forstår at å være inne i varmen og med mat tilgjengelig var ikke det verste. Og da var kanskje menneskene også gode?
Han luktet litt på fingrene i flere måned uten å ville ha mer kontakt. Det tok enda lengere før han lot oss ta på ham uten å frese. Og da fant han ut at kos var noe han likte veldig godt! Det tok ikke lenge etter det før han kom til oss frivillig for kos, til og med på sofaen! Han blir mer og mer modig hver dag, selv om han freser enda mye. Han er veldig nysgjerrig, elsker å utforske og lukte på alt mulig. Han er ganske glad i mat å spiser gjerne våtfôr og fisk, men også tørrfôr og alle godbiter han får. Han elsker å leke med kvitteringer og garn lapper blant annet.
Freddie trenger et hjem med tålmodige mennesker som kan gi ham tid for å føle seg trygg. Han har ikke vært i kontakt med barn i fosterhjem men han kan sikkert bo med store barn.

Freddie er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.