Monsen Elias-Simba (f. juni 2012)

Hei der, du menneske med plass til en konge!
Jeg er en staselig kar, så staselig at jeg har to navn: Elias (mitt offisielle navn fått av DBT) og Simba (fått av tidligere eier). Sier du Simba til meg, reagerer jeg som regel med å mjaue til deg. Gjerne flere ganger.
Min fine svarte og hvite pels er helt nydelig fordelt over min slanke og veltrente kropp – det hvite strekker seg helt fra potene mine, oppover brystet og helt opp i ansiktet mitt hvor det lager en aldri så liten halv/trekvart melkebart. Ganske kult å ha melkebart uten å drikke melk.
I mitt forrige kongedømme ble jeg «fordrevet» av mitt hundesøsken (la oss kalle den Scar bare for anledningen…), så nå leter jeg etter et nytt sted jeg kan herske over i fred (i alle fall et sted uten hund, andre katter er tålbart…)! I just can’t wait to be king – again!
Jeg mjauer høyt og tydelig, maler og hodekoser. Synes det er supergodt å bli klødd på hodet og ved halen, og så er jeg ekstremt glad i mat. Særlig ordentlig god mat. Faktisk er jeg så glad i mat at jeg sluker den i full fart. Fosterforeldrene mine sier at jeg kanskje bør få mat til faste tider, men det kan jo hende det løser seg når jeg vet jeg har kommet skikkelig hjem.
I mitt forrige kongedømme var jeg mye utendørs, så hvis jeg kan få lov til å være ute på sikt blir jeg veldig glad. Jeg har til og med en egen katteluke (med chip-åpning) som følger med meg, samt bur, do, klorebrett og andre småting. Jeg er jo tross alt en konge med mye eiendom!
Barn er litt skumle til tider, synes jeg, så jeg håper at mitt nye hjem har store barn eller at jeg får luksus og kan bo med bare voksne!
Jeg har så lyst på noen mennesker som er like glade i kos som meg – jeg sier som eselet i Shrek:
Velg meg, velg meg, velg meg! 😀

Elias-Simba er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.