MONSEN DUNCAN (født ca. 01.05.18)

Duncan er korthåret og svart med hvite tegninger i ansiktet, brystet og på potene (tuxedo). Han er utrolig søt, men han er en litt sjenert type som trenger tid for å føle seg trygg.
Duncan bor for tiden på Hjelpesenteret til DBT og etter at han kom dit har han tødd opp og vil gjerne ha kos fra de frivillige. Han synes alle de der kattedamene som bor på hovedrommet er litt skumle, men han har bodd sammen med andre katter i fosterhjem tidligere, og det gikk helt fint.
Vi tror at Duncan vil få det veldig bra i et hjem hos voksne tålmodige mennesker. Han kan sikkert bo sammen med en annen katt som er snill og vennlig innstilt mot andre puser.
Duncan ID-merket, vaksinert, kastrert og han har fått helsesjekk og ormekur.
Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 4000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 6000. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.